DUOS

STICK ON SAX    La potencia de dues dones sense límits

Dues dones, dues músiques amb una proposta alegre, festiva i contundent. Les bases pregrabades acompanyen el saxo solista de Mireia Tejeroi la percussió electrónica de Mercè Ros, que sedueixen per la seva capacitat musical i performàntica des d’una complicitat que atrapa el públic

Aquesta complicitat es troba en una trajectòria comuna que va des de les bandes de dones Las Gambas i Las Reinas, la banda de rock psicodèlic Alius, la creació i interpretació d’espectacles de la companyia de dansa Sol Picó fins a l’actual col·lectiu d’improvisació MIS Moviment d’Insurrecció Sonora.

AUDIOS  STICK ON SAX

VIDEO

Mireia Tejero en solitari

Mireia Tejero, saxofonista i compositora ofereix una proposta musical única per amenitzar qualsevol tipus de vetllada, reunió, convenció o esdeveniment. La seva experiència com a músic i com a performer i la qualitat de les seves improvisacions de saxo fa que empatitzi i arribi a tot tipus de públic, adequant-se en tot moment a les necessitats d’aquest. La seva música, pensada per a cada ocasió, va des de temes suaus de jazz, passant per peces funk més animades i aturant-se en temes més ambient i electrònics. El tipus de repertori, la duració i l’organització de les diferents sessions es pacten a priori amb l’organització per aconseguir els millors resultats.

VIDEO

Temes Jazz
Temes electrònics i chillout
Temes funk:

Mireia Tejero i Adele Madau

És un duo format per un saxo alt i un violí elèctric que combinen melodies i improvisacions sobre bases pregrabades i bases fetes amb loops que es van construint en directa.

VIDEO

Àudios:

Descarregar Flyer

Dácil Deville  i  Mireia Tejero

Dácil Deville, una de les cantants nacionals més versàtils i suggestives i Mireia Tejero, saxofonista i compositora, uneixen la seva creativitat per formar un duet de saxo i veu, fresc, sofisticat i contundent. La combinació d'unes melodies elegants, uns acompanyaments harmònics cuidats i unes improvisacions de veu i saxo d'alta qualitat fan que la seva música arribi i emocioni a tot tipus de públic. Descarregar Flyer “Cuando se habla de la Barcelona cosmopolita y vanguardista se habla de gente como Mireia Tejero y Dàcil López. Dos artistas que podrían formar parte de la escena de Nueva York o de Berlín pero que han escogido elevar el nivel de nuestra ciudad.” “Mireia y Dàcil, brillantes y rompedoras, te suben un mínimo de dos grados de temperatura. Cuando las veo actuar, me ataca una especie de jubilosa fiebre que me dispara los biorritmos.” http://pactarconelgato.blogspot.com.es/2001/03/mireia-tejero-i-dacil-lopez.html

Âudios:

 

Biografíes:

MIREIA TEJERO

Mireia Tejero és saxofonista, compositora i performer. Títol Superior de música moderna i jazz. Ha liderat diverses bandes de dones, com l’Orquesta de Tacón, Las Gambas i Las Reinas i altres bandes de culte com Alius i Rufa Reflex Quartet. Compositora i performer habitual de la companyia de dansa Sol Picó i creadora de la música de molts i diversos documentals, esdeveniments, peces de teatre, espectacles de dansa etc..

ADELE MADAU

Adele Madau és violinista, compositora i performer. Llicenciada en música clàssica i contemporània. Ha treballat per a directors d’orquestra i companyies de teatre com Enrique Vargas, Giorgio Comaschi, Rosso Tiziano, etc., amb coreògrafs d’avantguarda com Tery Weykel, Ornella D’Agostino, Gabriella Maiorino, Cornelia Wildisen, Daniela Capaci, Verònica Cendoya i Sol Picó i ha tocat amb els grups d’avantguarda Impromptu i Moex. Creadora de la performance Diner’s Ready (sopars sensorials), del duo acústic Oiamamma (violí i acordió) i el grup experimental Myoon Project, amb el que guanya els concursos internacionals Mercurdo i Noè Ars Multimedia.

DÀCIL DEVILLE

Dàcil López és una de les cantants més suggerents i arriscades del país, és també compositora, arreglista i productora. Llicenciada en Cant Jazz per l'ESMUC. Ha treballat amb diverses companyies de dansa reconegudes internacionalment com Sol Picó o la Anònima Imperial, ha participat en la creació i interpretació de la música en la pel·lícula Pactar amb el Gat i compartit escenaris amb grans músics com Marco Mezquida, Gorka Benítez etc. Ha actuat amb les seves diverses formacions musicals en destacades sales, teatres, auditoris i festivals de Catalunya, Espanya, Europa i Llatinoamèrica. El 2010 grava el seu primer disc El Círculo del Amor i l'any següent presenta noves i originals composicions en Criaturas, disc que rep el reconeixement de la crítica.

TEST