M.I.S. Moviment d’Insurrecció Sonora

M.I.S.  és un projecte ideat per David García i Mireia Tejero.  És un col·lectiu musical heterogeni que basa la seva proposta en la creació d’un llenguatge propi amb la radicalitat com a pedra angular. Influït per les propostes de músics com John Zorn, John Cage, Walter Thomson, Roscoe Mitchel o Frank Zappa,  M.I.S. n’extreu diferents tècniques d’improvisació col·lectiva però sobretot  l’esperit de llibertat, de joc i de recerca d’una expressió musical genuïna.

Dins el col·lectiu, la figura del director perd el seu paper predominant en benefici de la creació conjunta i l’espontaneïtat. Tothom pot dirigir a tothom, fins i tot al públic, i tot el que passa sobre l’escenari neix de la comunicació i interacció immediata dels membres del grup i de la seva lliure expressió amb l’únic objectiu de fer de cada actuació un acte de llibertat creativa i un esdeveniment irrepetible.

El col·lectiu M.I.S. col·labora amb artistes de diverses disciplines en els seus espectacles. L’objectiu d’aquestes col·laboracions és enriquir la proposta amb nous elements expressius i nous punts de partida per el desenvolupament espontani de improvisacions i la recerca de nous paisatges  sonors.

Fitxa artística:

David García: Direcció Mireia Tejero: Saxos Lluís Vallès: Saxos Marc Florença: Trompeta Mariona Segarra: Veu Cedric Lesouquet: Contrabaix i Baix Elèctric Júlia Pérez: Violoncel Mercè Ros: Bateria Montserrat Massaguer: Piano i teclat

Descarregar Curriculums

AUDIOS:

FOTOS: