DUOS

STICK ON SAX    La potencia de dos mujeres sin limites

STICK ON SAX son dos mujeres, dos músicas con una propuesta alegre, festiva y contundente. Las bases pregrabadas acompañan el saxo solista de Mireia Tejero y la percusión electrónica de Mercè Ros, que seducen por su capacidad musical y performántica desde una complicidad que atrapa al público. Esta complicidad se encuentra en una trayectoria común que va desde las bandas de mujeres Las Gambas y Las Reinas, la banda de rock psicodélico Alius, la creación e interpretación de espectáculos de la compañía de danza Sol Picó hasta el actual colectivo de improvisación MIS Moviment d’insurrecció sonora.

AUDIOS  STICK ON SAX

VIDEO

Mireia Tejero en solitari

Mireia Tejero, saxofonista i compositora ofereix una proposta musical única per amenitzar qualsevol tipus de vetllada, reunió, convenció o esdeveniment. La seva experiència com a músic i com a performer i la qualitat de les seves improvisacions de saxo fa que empatitzi i arribi a tot tipus de públic, adequant-se en tot moment a les necessitats d’aquest. La seva música, pensada per a cada ocasió, va des de temes suaus de jazz, passant per peces funk més animades i aturant-se en temes més ambient i electrònics. El tipus de repertori, la duració i l’organització de les diferents sessions es pacten a priori amb l’organització per aconseguir els millors resultats.

VIDEO

Temes Jazz
Temes electrònics i chillout
Temes funk:

Mireia Tejero i Adele Madau

És un duo format per un saxo alt i un violí elèctric que combinen melodies i improvisacions sobre bases pregrabades i bases fetes amb loops que es van construint en directa.

VIDEO

Àudios:

Descarregar Flyer

Dácil Deville  i  Mireia Tejero

Dácil Deville, una de les cantants nacionals més versàtils i suggestives i Mireia Tejero, saxofonista i compositora, uneixen la seva creativitat per formar un duet de saxo i veu, fresc, sofisticat i contundent. La combinació d'unes melodies elegants, uns acompanyaments harmònics cuidats i unes improvisacions de veu i saxo d'alta qualitat fan que la seva música arribi i emocioni a tot tipus de públic.

Descarregar Flyer “Cuando se habla de la Barcelona cosmopolita y vanguardista se habla de gente como Mireia Tejero y Dàcil López. Dos artistas que podrían formar parte de la escena de Nueva York o de Berlín pero que han escogido elevar el nivel de nuestra ciudad.” “Mireia y Dàcil, brillantes y rompedoras, te suben un mínimo de dos grados de temperatura. Cuando las veo actuar, me ataca una especie de jubilosa fiebre que me dispara los biorritmos.” http://pactarconelgato.blogspot.com.es/2001/03/mireia-tejero-i-dacil-lopez.html

Âudios:

 

Biografíes:

MIREIA TEJERO

Mireia Tejero és saxofonista, compositora i performer. Títol Superior de música moderna i jazz. Ha liderat diverses bandes de dones, com l’Orquesta de Tacón, Las Gambas i Las Reinas i altres bandes de culte com Alius i Rufa Reflex Quartet. Compositora i performer habitual de la companyia de dansa Sol Picó i creadora de la música de molts i diversos documentals, esdeveniments, peces de teatre, espectacles de dansa etc..

ADELE MADAU

Adele Madau és violinista, compositora i performer. Llicenciada en música clàssica i contemporània. Ha treballat per a directors d’orquestra i companyies de teatre com Enrique Vargas, Giorgio Comaschi, Rosso Tiziano, etc., amb coreògrafs d’avantguarda com Tery Weykel, Ornella D’Agostino, Gabriella Maiorino, Cornelia Wildisen, Daniela Capaci, Verònica Cendoya i Sol Picó i ha tocat amb els grups d’avantguarda Impromptu i Moex. Creadora de la performance Diner’s Ready (sopars sensorials), del duo acústic Oiamamma (violí i acordió) i el grup experimental Myoon Project, amb el que guanya els concursos internacionals Mercurdo i Noè Ars Multimedia.

DÀCIL DEVILLE

Dàcil López és una de les cantants més suggerents i arriscades del país, és també compositora, arreglista i productora. Llicenciada en Cant Jazz per l'ESMUC. Ha treballat amb diverses companyies de dansa reconegudes internacionalment com Sol Picó o la Anònima Imperial, ha participat en la creació i interpretació de la música en la pel·lícula Pactar amb el Gat i compartit escenaris amb grans músics com Marco Mezquida, Gorka Benítez etc. Ha actuat amb les seves diverses formacions musicals en destacades sales, teatres, auditoris i festivals de Catalunya, Espanya, Europa i Llatinoamèrica. El 2010 grava el seu primer disc El Círculo del Amor i l'any següent presenta noves i originals composicions en Criaturas, disc que rep el reconeixement de la crítica.

TEST