MIS – moviment insurreccio sonora

M.I.S. Moviment d'Insurrecció Sonora  és un col·lectiu musical heterogeni liderat per MIreia Tejero i David Garcia Aparicio.  La seva proposta es basa en la creació d’un llenguatge propi on  la improvisació i la radicalitat és a pedra angular del seu treball. Influït per les propostes de músics com John Zorn, John Cage, Walter Thomson, Roscoe Mitchel o Frank Zappa,  M.I.S. n’extreu diferents tècniques d’improvisació col·lectiva com son els signes, gestos i consignes, però sobretot  l’esperit de llibertat, de joc i de recerca d’una expressió musical genuïna.

Dins el col·lectiu, la figura del director perd el seu paper predominant en benefici de la creació conjunta i l’espontaneïtat. Tothom pot dirigir a tothom, fins i tot al públic, i tot el que passa sobre l’escenari neix de la comunicació i interacció immediata dels membres del grup i de la seva lliure expressió amb l’únic objectiu de fer de cada actuació un acte de llibertat creativa i un esdeveniment irrepetible.

El col·lectiu M.I.S. col·labora amb artistes de diverses disciplines en els seus espectacles. L’objectiu d’aquestes col·laboracions és enriquir la proposta amb nous elements expressius i nous punts de partida per el desenvolupament espontani de improvisacions i la recerca de nous paisatges  sonors.

 Més informació:

http://www.moviment-insurreccio-sonora.com/ https://www.facebook.com/moviment.insurreccio.sonora Canal you tube: http://www.youtube.com/movinson Canal vimeo: http://www.vimeo.com/movinson

Fitxa artística:

David García: Direcció Mireia Tejero: Saxos Lluís Vallès: Saxos   Maribel Ribero: Contrabaix  Júlia Pérez: Violoncel Mercè Ros: Bateria Montse Massaguer: Piano i teclat Adele Madau: violí elèctric

 col.laboradors: Andrea Rodo, guitarra, Xavi Castillo, contrabaix, Mila, veu

Audios:

Vídeos

src="https://www.youtube.com/embed/52Mg92aaoFE" frameborder="0" width="560" height="315">

Fotos: