ALIUS

 “EL ECLECTICISMO MUSICAL LLEVADO A UNOS EXTREMOS INSÓLITOS, ESPECIALMENTE EN ESTE PAÍS"

Mondo Sonoro

Alius ha estat un dels grups d’avantguarda més innovadors de l’escena independent nacional. Fan de la transgressió i la provocació el seu llenguatge musical. Caòtics, inconstants i brutals, la seva música és una mescla explosiva que combina el rock més animal y psicodèlic amb ambients free-jazz, on la improvisació pot fer variar completament la idea inicial.

Alius es va formar el 1994. Després de 10 anys en què van recórrer tots els festivals nacionals i europeus, les sales i locals més emblemàtics i de ser guanyadors de diferents concursos, decideixen fer un parèntesi per a realitzar els seus projectes personals i reunir-se només per fer col·laboracions especials. Reapareixen a finals del 2012 amb un nou i contundent repertori.

Alius ha estat guanyador de diversos premis nacionals i internacionals i ha estat avalat per les millors crítiques. Ha col·laborat en dos Cd col·lectius, Es Cou (1994) i  Unmatched Tributo a Zappa (1999) i ha enregistrat 2 Cd propis, Mirando a la Meca (1995) i Alius Suda (1998).

Mireia Tejero saxo i veu; Mercè Ros bateria i veu; Pepe J. Gómez guitarra elèctrica; Joan Vigo baix elèctric

DESCARGAR PRENSA

AUDIOS:

ALIUS SUDA (1998 )

MIRANDO A LA MECA (1995 )

VIDEO

CONCERT Antic Teatre 25-01-2013

FOTOS

FOTOS 1998