DACIL DEVILLE & MIREIA TEJERO

Dácil Deville i Mireia Tejero

Dácil Deville, una de les cantants nacionals més versàtils i suggestives i Mireia Tejero, saxofonista i compositora, uneixen la seva creativitat per formar un duet de saxo i veu, fresc, sofisticat i contundent. La combinació d'unes melodies elegants, uns acompanyaments harmònics cuidats i unes improvisacions de veu i saxo d'alta qualitat fan que la seva música arribi i emocioni a tot tipus de públic.

Descarregar Flyer

“Cuando se habla de la Barcelona cosmopolita y vanguardista se habla de gente como Mireia Tejero y Dàcil López. Dos artistas que podrían formar parte de la escena de Nueva York o de Berlín pero que han escogido elevar el nivel de nuestra ciudad.” “Mireia y Dàcil, brillantes y rompedoras, te suben un mínimo de dos grados de temperatura. Cuando las veo actuar, me ataca una especie de jubilosa fiebre que me dispara los biorritmos.”

http://pactarconelgato.blogspot.com.es/2001/03/mireia-tejero-i-dacil-lopez.html

Âudios:

BIOGRAFIES

DÁCIL DEVILLE

Dàcil López és una de les cantants més suggerents i arriscades del país, és també compositora, arreglista i productora. Llicenciada en Cant Jazz per l'ESMUC. Ha treballat amb diverses companyies de dansa reconegudes internacionalment com Sol Picó o la Anònima Imperial, ha participat en la creació i interpretació de la música en la pel·lícula Pactar amb el Gat i compartit escenaris amb grans músics com Marco Mezquida, Gorka Benítez etc. Ha actuat amb les seves diverses formacions musicals en destacades sales, teatres, auditoris i festivals de Catalunya, Espanya, Europa i Llatinoamèrica. El 2010 grava el seu primer disc El Círculo del Amor i l'any següent presenta noves i originals composicions en Criaturas, disc que rep el reconeixement de la crítica.

MIREIA TEJERO

Mireia Tejero és saxofonista, compositora i performer. Títol Superior de música moderna i jazz. Ha liderat diverses bandes de dones, com l’Orquesta de Tacón, Las Gambas i Las Reinas i altres bandes de culte com Alius i Rufa Reflex Quartet. Compositora i performer habitual de la companyia de dansa Sol Picó i creadora de la música de molts i diversos documentals.