Metus

UN RECORREGUT MUSICAL A TRAVÉS DE LA POR

METUS és un concert espectacle que experimenta amb la por, apropant-s’hi des de la part més orgànica i visceral i connectant amb el públic no com a espectador, sinó com a receptor i transmissor emocional.

Tres dones músiques i performers es qüestionen les seves pors en viu, les disseccionen i els mostren honestament. S’enfronten a la por des de la seva pròpia por. A Metus la música és acció, no només pel seu propi moviment, sinó per la seva capacitat de transgredir els conceptes i les normes.

Mireia Tejero, saxo, violoncel, sàmplers, loops, dolçaina, veu. Adele Madau, violí elèctric, loops, veu. Mercè Ros, bateria, veu.

DESCARGAR DOSSIER en PDF

Audios:

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística: Mireia Tejero Composició musical: Mireia Tejero amb la col·laboración de Mercè Ros i Adele Madau Direcció escènica: Sol Picó en col·laboració amb Mireia Tejero Músics performers: Mireia Tejero, Mercè Ros i Adele Madau Il·luminació: Sylvia Kuchinow Audiovisuals: Hugo Barbosa i Ramon Calduch Tècnico so: Stéphane Carteaux Agraïments: Kike Salgado, Mònica Muntaner, Iñaki Garz, Sala Ivanow.


Videos:

METUS -Video Clip METUS -Antic Teatre TINC POR PERROS Y CENCERROS

Fotos:

FLYER:

>> Descargar Flyer METUS